Als in een droom… (2)

Het is diep in de nacht. Ik rijd in mijn auto over een lange, verlaten landweg. De maan schijnt met lange, zilveren stralen. Ik rijd en rijd. Er lijkt geen eind te komen aan de weg voor mij die zich door een eindeloze rij bomen van een Fins woud boort.

Ik val steeds bijna ik slaap en schrik dan net op tijd wakker. Soms vallen mijn ogen dicht en rijd ik een stukje met de ogen dicht. Dan schrik ik weer voor even wakker.

Ik voel nog net dat ik in slaap val maar ik kan het niet meer tegen houden. Een tijdlang zweef ik bijna gedachteloos rond. Tot het moment dat ik wakker schrik achter het stuur en voel dat ik met hoge snelheid val. Ik ben in een ravijn gereden. Ik word hijgend wakker en constateer dat ik in mijn bed lig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *